Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat in 2006 is opgericht uit liefde voor textiel en garens en zich in de loop der jaren heeft gemanifesteerd in de ontwikkeling van een kwaliteitsproduct dat onze klanten gelukkig maakt.

De hoge kwaliteit van onze producten is niet alleen het resultaat van ervaring, kennis en passie. Om aan de verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen, moeten we over een passende technologische basis beschikken. Daarom speelt ons machinepark zo'n belangrijke rol. Wij maken gebruik van de nieuwste technologische oplossingen die beschikbaar zijn op de wereldmarkt voor textiel.

Waarom sokken?

Het onderwerp sokken lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo spannend. Iedereen kent zeker de veel bekritiseerde tennissok uit de jaren '80 en '90 die niet overtroffen kon worden voor de verveling. Dit is precies waar we de aantrekkingskracht zien van de sok om er iets cools van te maken.

Daarom hebben we een team van creatieve en ervaren ontwerpers die ervoor zorgen dat uw sokken uniek zijn. Wij ontwerpen voor u een model of voeren de opdracht uit op basis van uw ontwerp.